Cashbackactie Citroën C3 Private lease

Citroën C3 Cashbackactie Private lease

Citroën C3 Cashbackactie

Stap voor € 375 per maand in een nieuwe C3!

Citroën C3 cashbackweken

Zorgeloos én extra voordelig rijden in een gloednieuwe, Citroën C3? Van Beek maakt het nú mogelijk tijdens de spectaculaire Citroën C3 Cashbackweken op Private Lease. Met Private Lease rijd je voor een vast maandbedrag, inclusief onderhoud, verzekering, etc. Je hoeft alleen nog maar te tanken. Het mega cashback-voordeel zit verwerkt in getoond maandbedrag. Alleen bij Citroën Van Beek én direct uit voorraad leverbaar!

Bekijk actiemodellen

Ja, ik wil een vrijblijvend voorstel

Hidden

Disclaimer Private Lease actie Citroën C3
Tijdelijke Citroën Private Lease vanafprijs van €375 incl. BTW is uitsluitend gebaseerd op geselecteerde Citroën C3 PureTech 110pk Max voorraadmodellen via Stellantis Financial Services met een contract van 72 maanden en 10.000 km per jaar, met inachtneming van 12 schadevrije jaren. Inclusief Private Lease Flex Premium, t.w.v. € 35 per maand, hiermee kun je na 12 maanden je private leasecontract omzetten naar een ander gewenst model Citroën of het contract opzeggen (rekening houdend met een
opzegtermijn van 1 maand). Het actietarief is met aftrek van de Van Beek cashbackpremie en op o.b.v. een kosteloze voortijdige beëindiging na 12 maanden van het leasecontract. Eigen risico op basis van € 450 per niet-verhaalbare schade. Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. Registratie kenteken 30-01-2024. Afbeeldingen kunnen afwijken van standaardspecificaties. Fouten en (prijs)wijzigingen voorbehouden.


Citroën C3 cashbackactie

Citroën C3 MAX actiemodel

Zijn robuuste voorkomen, de 17″ grote lichtmetalen wielen en de vloeiende lijnen onderstrepen het stijlvolle karakter van de Citroën C3. Onze C3 Max actiemodellen zijn full option uitgerust met alle fabrieksopties waaronder:

 • Benzinemotor 110pk met automaat
 • Citroën Connect Navigatie
 • Keyless Entry & Start
 • Advanced Comfort Seats
 • Apple Carplay, Android Auto en DAB+
 • Achteruitrijcamera + Parkeersensoren achter
 • Lane Departure Warning System
 • Regen- en lichtsensor
Citroën C3 Cashbackweken
Citroën C3 Private Lease aanbieding

Gepersonaliseerd Design

De Citroën C3 laat zijn eigenzinnige karakter nog sterker tot uitting komen met de kleur die bij je past. De kleuraccenten in rond de mistlampen en de Airbumps contrasteren op stijlvolle manier met de verschillende beschikbare metallic kleuren:

 • Steel Grey
 • Platinum Grey
 • Perla Nera Black
 • Soft Sand

comfortabel interieur

In het interieur ervaar je het comfort waar Citroën al decennia om bekend staat. Dankzij het Citroën Connect Navigatiesysteem ben je altijd voorzien van de actuele verkeersinformatie en met de TomTom live traffic services zal de C3 altijd proberen je om de files heen te sturen.

Citroën C3 Cashback
Aanbieding Citroën C3 Private lease

Citroën Connect Nav

Voor nog meer meer comfort beschikt de Citroën C3 over een 7 inch touchscreen. Dit centraal op het dashboard geplaatste scherm biedt allerlei connectiviteitsfuncties. Zo kun je je bestemming door middel van een spraakcommando’s invoeren, een andere radiozender selecteren of iemand bellen. Bovendien beschik je over Connected Services zoals TomTom Traffic voor verkeersinformatie in real time en een service die je onderweg met visuele waarschuwingen en geluidssignalen waarschuwt voor gevarenzones.

Uiteraard is de auto ook te koppelen met je smartphone middels Android Auto of Apple Carplay.

Inclusief flex premium

De Citroën C3 Private Lease CashBack actie is inclusief Private Lease Flex Premium t.w.v. € 35,- p/m. Met deze extra service kun je je Private Lease contract kosteloos opzeggen of tussentijds overstappen op een ander model, zonder het betalen van beëindigingskosten of opgaaf van reden.

Als er aan de volgende voorwaarden wordt voldaan dan kun je met Private Lease Flex PREMIUM kosteloos opzeggen:

Je maakt minimaal 12 maanden of langer gebruik van je Private Leaseauto

Je zegt minimaal één maand van tevoren je contract op;

Je hebt tot het moment waarop je de auto wil inleveren aan alle (betaal)voorwaarden voldaan die bij de overeenkomst horen

Meest gestelde vragen

Heb je nog vragen? Zie hier de meestgestelde vragen op een rij. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij, neem gerust contact met ons op.

Wat is private lease?

Citroën Private Lease is speciaal ontwikkeld voor particulieren. Je kunt het zien als een vorm van huren. Citroën blijft eigenaar van de auto en jij gebruikt de auto tegen een vast en voordelig maandbedrag. Je hoeft jezelf nergens zorgen over te maken.

Heeft de auto een onderhoudsbeurt nodig? Of nieuwe banden? Dat is allemaal all-in. Aan het einde van de looptijd lever je de auto in en stap je gewoon weer in een nieuwe auto. Je hoeft jezelf niet druk te maken over restwaarde en doorverkoop.

Hoeveel kan ik rijden?

De aanbieding is gebaseerd op een kilometrage van 10.000 kilometer per jaar. Heb je liever een hoger of lager kilometrage? Dit kan, we doen je graag een voorstel op maat.

Onverwachts meer kilometers gereden? Geen probleem, bij het inleveren betaal je kleine vergoeding per meer gereden kilometer.

Kan ik mijn auto inruilen?

Ja, ook bij Private Lease kun je je huidige auto bij ons inruilen. Je ontvangt het bedrag van de inruil direct op je bankrekening en betaald maandelijks voor je het Private Leasecontract. De kosten voor wegenbelasting, verzekering en onderhoud zijn allemaal inbegrepen in dit maandbedrag.