citroen c4 private lease actie 2

Go electric Citroën ë-C4

Stap vanaf € 339 per maand in een nieuwe ë-C4!

Citroën ë-C4 Go electric

Zorgeloos én extra voordelig rijden in een gloednieuwe – 100% elektrische – Citroën ë-C4? Van Beek maakt het nú mogelijk tijdens de spectaculaire Go Electric Citroën ë-C4 actie op Private Lease. Met Private Lease rijd je voor een vast maandbedrag, inclusief onderhoud, allrisk verzekering, etc. Je hoeft alleen nog maar te laden. Onze mega korting zit verwerkt in getoond maandbedrag. Alleen bij Citroën Van Beek én direct uit voorraad leverbaar!

Citroën ë-C4 you actiemodel

De Citroën ë-C4 heeft een aerodynamisch design met de vloeiende lijnen van een sportieve hatchback en de gespierde vormen van een SUV. Aan de voorzijde komt de herkenbare Citroën LED Vision-technologie fraai tot uiting in de verlichting. Onze actiemodellen zijn zeer rijk uitgerust met o.a.

  • 18″ wielen
  • LED Vision koplampen
  • Draadloos Apple Carplay, Android Auto en DAB+
  • Achteruitrijcamera + Parkeersensoren achter
  • Lane Departure Warning System
  • Citroën Advanced Comfort Seats®
Citroen e C4 Cashbackactie
Citroen eC4 Cashbackactie

elektrisch rijden & Opladen

Onze ë-C4 actiemodellen zijn uitgerust met een 100 kW (136 pk) sterke elektromotor en een accupakket van 50 kWh. Deze efficiënte combinatie zorgt voor een actieradius van 357 km (WLTP). Met de aanwezige warmtepomp en de regeneratieve remfunctie kan de actieradius nog verder worden geoptimaliseerd.

Het opladen kan op drie manieren:

  • Laadpaal met 11 kW – 3 fasen boordlader (laadtijd ca 5 uur)
  • Snelladen met 100 kW (laadtijd 0-80% slechts in 30 minuten)
  • Regulier stopcontact met optionele lader (laadtijd langer dan 24 uur)

Op alle elektrische Citroën modellen zit bovendien 8 jaar / 160.000 kilometer fabrieksgarantie op het accupakket.

wat is private lease?

Citroën Private Lease is een financieringsvorm waarbij je geen aanbetaling doet en maandelijks een vast bedrag betaalt. In het maandelijkse leasebedrag zijn de volgende zaken verwerkt: afschrijving, rente, afleveringskosten, allrisk verzekering, overlijdensrisicodekking, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk, pech-onderweghulpdienst inclusief vervangend vervoer en BTW.

Eigenlijk kunnen we beter uitleggen wat er niet onder valt. En dat zijn logische zaken: laadkosten, verkeersboetes en bijvoorbeeld het wassen van de auto. De rest zit allemaal in het maandelijkse leasebedrag. Geen onverwachte autokosten dus!

Vast bedrag per maand

Geen onverwachte kosten

Gratis thuisbezorgd

Inclusief allrisk verzekering

Citroën advanced comfort

In het interieur van de ë-C4 ervaar je de meerwaarde van het Citroën Advanced Comfort®-programma. De vering met Progressive Hydraulic Cushions® absorbeert alle oneffenheden in het wegdek en de unieke Advanced Comfort Seats® met traagschuim zitten als zitten als fauteuils.

Met het 10″ grote touschreen scherm koppel je draadloos je smartphone via Apple Carplay en met de gratis MyCitroën app kun je op afstand je auto voorverwarmen of koelen zodat je altijd relaxt aan je rit begint. Bovendien bespaar je op deze manier op de accucapaciteit voordat je gaat rijden.

advanced comfort seats
C4 Cashbackactie

Citroën Private lease

Wil je graag flexibel leasen en niet vastzitten aan een jarenlang contract? Dan is deze aanbieding iets voor jou! Onze Private Lease aanbieding is gebaseerd op een kort 24 maanden contract op een Citroën ë-C4 uit voorraad van Citroën Van Beek.

In het maandtarief va €339,- incl. BTW is de SEPP-subsidie en Van Beek Go Electric korting reeds verwerkt.

Deze Citroën ë-C4 Private Lease CashBack actie is bovendien inclusief Private Lease Flex Comfort t.w.v. € 20,- p/m. Met deze extra service is je Private Lease contract na 12 maanden kosteloos opzeggen in het geval van o.a. baanverlies, scheiding of arbeidsongeschiktheid.

SCHADEVRIJE JAREN

Citroën Private Lease hanteert bij deze actie een vast leasebedrag ongeacht het aantal schadevrije jaren. Ook als beginnend bestuurder profiteer je dus van dit scherpe tarief!

Kies je favoriete ë-c4

Platinum Grey Metallic

Citroën eC4 You Iceland Blue

Iceland Blue Metallic

Bijna uitverkocht

Citroën eC4 You Elixer Red

Elixer Red Parelmoer
meerprijs € 4,- p.m.

Citroën eC4 You Steel Grey

Steel Grey Metallic

Uitverkocht

Citroën eC4 You Perla Nera Black

Perla Nera Black Metallic

Uitverkocht

Citroën eC4 You Pearl White

Pearl White Parelmoer
meerprijs € 4,- p.m.

Ja, ik heb interesse in de ë-C4

Hidden

Disclaimer private lease ë-C4
Tijdelijke Citroën Private Lease vanafprijs van € 380,66 incl. BTW is uitsluitend gebaseerd op geselecteerde Citroën ë-C4 EV 50kWh YOU voorraadmodellen via Stellantis Financial Services met een contract van 24 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandtarief vanaf €339 incl. BTW per maand is inclusief SEPP-subsidie en van toepassing op een periode van maximaal 24 maanden. Eigen risico op basis van € 450 per niet-verhaalbare schade. Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. Registratie kenteken 18-03-2024. Afbeeldingen kunnen afwijken van standaardspecificaties. Fouten en (prijs)wijzigingen voorbehouden.

De SEPP subsidie wordt in 48 termijnen van € 41,66 uitgekeerd. Bij een 24 maanden contract kan de subsidie ook worden aangevraagd en stopt deze derhalve na 24 maanden. Op de site www.rvo.nl/sepp vindt u alle voorwaarden terug en een overzichtelijk stappenplan om te zien of u in aanmerking komt voor de subsidie en of u deze na de 24 maanden kunt doorzetten in combinatie met een nieuwe elektrische auto. Stellantis (Financial Services) Nederland | Citroën Van Beek kan niet aansprakelijk worden gehouden in verband met de eventuele toekenning van deze overheidssubsidie of eventuele wijzigingen in de regeling. Bij gebruikmaking van de SEPP subsidieregeling en indien het contract wordt beëindigd, is de contractnemer zelf verantwoordelijk voor het stopzetten van de maandelijkse betaling.

Meest gestelde vragen

Heb je nog vragen? Zie hier de meestgestelde vragen op een rij. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij, neem gerust contact met ons op.

Wat is private lease?

Citroën Private Lease is speciaal ontwikkeld voor particulieren. Je kunt het zien als een vorm van huren. Citroën blijft eigenaar van de auto en jij gebruikt de auto tegen een vast en voordelig maandbedrag. Je hoeft jezelf nergens zorgen over te maken.

Heeft de auto een onderhoudsbeurt nodig? Of nieuwe banden? Dat is allemaal all-in. Aan het einde van de looptijd lever je de auto in en stap je gewoon weer in een nieuwe auto. Je hoeft jezelf niet druk te maken over restwaarde en doorverkoop.

Voor onderhoud kan je natuurlijk terecht bij één van de vier Van Beek vestigingen, maar ook bij alle overige Citroën Erkend Reparateurs in Nederland.

Hoeveel kan ik rijden?

De actie is gebaseerd op een kilometrage van 10.000 kilometer per jaar. Heb je liever een hoger of lager kilometrage? Dit kan, we doen je graag een voorstel op maat.

Onverwachts meer kilometers gereden? Geen probleem, bij het inleveren betaal je kleine vergoeding van € 0,06 per meer gereden kilometer.

Kan ik mijn auto inruilen?

Ja, ook bij Private Lease kun je je huidige auto bij ons inruilen. Je ontvangt het bedrag van de inruil direct op je bankrekening en gaat vervolgens maandelijks betalen voor je Private Lease auto. De kosten voor verzekering, pechhulp en onderhoud zijn allemaal inbegrepen in dit maandbedrag.