Citroen-dealer-Van-Beek-Bergen op Zoom

Van Beek Bergen op Zoom

Van Beek Bergen op zoom

Oude Moerstraatsebaan 25, 4614 RN Bergen op Zoom

Citroen-Van-Beek-Bergen-op-Zoom

Van Beek bergen op zoom

Van Beek Bergen op zoom

Oude Moerstraatsebaan 25, 4614 RN Bergen op Zoom

Citroen-Van-Beek-Bergen-op-Zoom

Van Beek Bergen op zoom

Van Beek bergen op zoom

Oude Moerstraatsebaan 25, 4614 RN Bergen op Zoom

Over Van Beek Bergen op zoom

Van Beek Bergen op Zoom: dé officiële Citroën dealer voor Bergen op Zoom en Tholen. Maar ook voor de omliggende plaatsen als Steenbergen, Ossendrecht en Woensdrecht. Je vind ons op een gunstige locatie in Bergen op Zoom vlakbij de snelweg A4 bij knoopkunt Zoomland.

T. 0164 – 24 20 50
E. bergenopzoom@citroenvanbeek.nl

Laat een bericht achter

Openingstijden

Onze medewerkers

Loading …

Voel je thuis bij Van beek

Een kleine impressie van onze vestiging in Bergen op Zoom.

nieuw en gebruikt Citroën

Op zoek naar een Citroën? En bovendien verzekerd zijn van de hoogste kwaliteit. En de beste service? Dan ben je bij Van Beek Bergen op Zoom aan het juiste adres. Wij zijn dé Citroën dealer voor Bergen op Zoom en omgeving. Wij ontvangen je graag in onze showroom. Hier tonen wij een groot aantal nieuwe CITROËN-modellen, maar ook mooie Citroën Occasions. Wij vertellen je er graag alles over. Nieuwsgierig geworden? Bekijk het huidige aanbod nu alvast online!

Citroën onderhoud Bergen op Zoom

Jouw Citroën vraagt om vakkundig uitgevoerde onderhouds werkzaamheden en reparaties. Je rekent tenslotte op de beste service van de dealer. Van Beek Bergen op Zoom staat altijd voor je klaar. Zo houden wij jouw Citroën in topconditie. Wij werken uitsluitend met originele Citroën-onderdelen en volgens de officiële normen van Citroën. Bij ons werken goed opgeleide en vakkundige monteurs. Daarnaast heerst er een prettige sfeer, iedereen werkt met passie en plezier. Onze service is jouw rijplezier!

Kom eens langs

Kom eens langs

Reviews van Beek bergen op zoom

Citroën Van Beek Bergen op Zoom is al jaren op rij uitgeroepen tot de beste Citroën dealer van Nederland. Dit komt onder andere door onze hoge klanttevredenheidsscore. Benieuwd wat klanten over ons zeggen?

Rita

1 jaar geleden

Wij zijn al jaren tevreden Citroën klant.!! De service is prima,koffie staat altijd klaar☕. En indien nodig wordt de auto thuis opgehaald. En een leenauto achtergelaten. Mooie showroom en natuurlijk mooie auto’s. Super👍👍.

Mark van Weenen

3 jaar geleden

Goede garage met geweldige service! Kom er altijd erg graag, zelfs nu ik in Rotterdam woon!

Van Beek Autogroep

Wat goed om te horen Mark! Bedankt voor je mooie review en graag tot een volgende keer. Team Van Beek Bergen op Zoom

Xiomar Prince

11 maanden geleden

Deze dealer heeft klantenservice hoog in het vaandel staan. We hadden een paar offertes opgevraagd bij verschillende dealers. Maar door de servicegerichtheid van Patrick, zijn we een uur gaan rijden voor deze dealer. Complimenten en zeker een aanrader.