MyCitroën card

MyCitroën Card

Zekerheid en voordeel met de MyCitroën Card

Citroën Card

MyCitroën Card

Zekerheid en voordeel met de MyCitroën Card

myCitroën card

Speciaal voor onze trouwe klanten is er de MyCitroën Card. Met deze pas, speciaal voor alle particuliere rijders die een Citroën in onderhoud hebben bij Citroën Van Beek, profiteer je van veel zekerheid en gratis voordeel. Je betaald namelijk geen extra kosten meer voor tussentijdse checks, lampjes en meer!

De MyCitroën Card is zeer voordelig geprijsd, voor slechts € 39,95 per jaar profiteer je naast Citroën Assistance Pechhulp in Nederland van:

NL € 39,95 | EU € 79,95

MYCITROËN CARD

Je profiteert met de MyCitroën Card van gratis:

  • Pechhulp in Nederland of Europa
  • Apk-keuring
  • Bijvullen van motorolie, ruitenwisser- en koelvloeistof
  • Bandenreparatie
  • Voorruitreparatie (ster)
  • Vakantie-, winter- en tussencontrole
  • Lampjes vervangen
  • 10% korting op originele accessoires
MyCitroen card

* Het tussentijds bijvullen van maximaal 2 liter motorolie, 1 liter koelvloeistof en 2 vullingen ruitensproeiervloeistof per jaar
** Uitgezonderd, xenon-, neon-, led-, dag- en interieurverlichting en het dim- en grootlicht van de Citroën C1

Citroën Pechhulp

CITROËN PECHHULP

Bij pech onderweg of een lekke band kun je natuurlijk pechhulp afsluiten via derden zoals de ANWB. Toch zijn er belangrijke redenen om als Citroën-rijder voor de MyCitroën Card te kiezen.

Met de MyCitroën Card krijg je standaard: Gratis Citroën Assistance pechhulp-NL-basisservice in heel Nederland. Dit is inclusief service in je eigen woonplaats. De dekking is gebaseerd op kenteken (je hoeft dus geen apart partner-abonnement af te sluiten bij meerdere bestuurders).

Ben je regelmatig in het buitenland? Kies dan voor de MyCitroën Card met EUR-Premium uitgebreide Europadekking.

Meest gestelde vragen

Heb je nog vragen? Zie hier de meestgestelde vragen op een rij. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij, neem gerust contact met ons op.

Voor wie is de MyCitroën Card?

De MyCitroën Card kun je uitsluitend aanvragen in combinatie met een onderhoudsbeurt bij jouw Citroën Erkend Reparateur. Verder moet je natuurlijk in het bezit zijn van een Citroën. Dit is ongeacht de leeftijd van de auto. Auto’s geregistreerd op naam van een bedrijf of leasemaatschappij zijn uitgesloten van de kaart.

Is de MyCitroën card echt zo voordelig?

Ja, je ontvangt de MyCard met Pechhulp Nederland voor slechts € 39,95 per jaar. De MyCitroën Card met Pechhulp Europa kost € 79,95 per jaar.

MyCard ook voor andere merken?

Speciaal voor andere merken hebben we de Pechservicepas van EUROREPAR Car Service.

Maak een werkplaatsafspraak