My Citroën App

MyCitroën App

Altijd in verbinding met je Citroën

MyCitroën App

MyCitroën App

Altijd in verbinding met je Citroën

Met de MyCitroën app heb je overal toegang tot je Citroën. De smartphone app is voor iedere gebruiker van een nieuwe of gebruikte Citroën gratis te gebruiken. De Citroën-app geeft in één overzicht weergave van alle gegevens in jouw auto. Denk hierbij aan je brandstofverbruik, onderhoudsschema en de handleiding van jouw Citroën. Met MyCitroën kun je ook een route plannen of de parkeerplek van jouw auto terugvinden via de navigatiefunctie. In geval van pech kun je via de app ook direct contact opnemen met Citroën Assistance.

De My Citroën App is gratis te downloaden in de Apple App Store of de Google Play Store.

Mycitroën app

Voorverwarming of koelen

Met de MyCitroën App kun je op afstand het interieur van je elektrische of hybride Citroën alvast voorverwarmen en de ruiten ontdooien in de winter. In de zomer kun je met deze functie alvast de auto koelen. Wanneer je deze functie gebruikt tijdens het opladen wordt de actieradius geoptimaliseerd omdat de auto immers op temperatuur is voor vertrek.

Citroën App Android

inzicht in actieradius

Controleer in de app op afstand de actieradius van je Citroën of de status van het opladen van het accupakket. Plan alvast een afspraak in onze werkplaats of plan je volgende route langs verschillende oplaadpunten en stuur deze met één klik naar je navigatiesysteem.

houd je verbruik & trajecten bij

Raadpleeg in één overzicht al je afgelegde trajecten met de gemiddelde verbruikswaarden en vind de plaats waar je auto geparkeerd staat gemakkelijk terug met de geolokalisatiefunctie ‘Find my car’.

Citroën Smartphone app

SCAN MYCITROËN

scan-mycitroen

interactieve handleiding

Scan jouw Citroën met de camera van je smartphone en vind direct de informatie uit het instructieboekje die je nodig hebt!

Geen zin in dikke instructieboekjes? Probeer de gratis Scan MyCitroën app, een eenvoudige en intuïtieve smartphone app waarmee je een onderdeel van jouw Citroën kunt scannen om het specifieke onderdeel uit de instructiehandleiding te raadplegen.

De Scan MyCitroën App is gratis te downloaden in de Apple App Store of de Google Play Store

CONNECTEDCAM CITROËN

dashcam van Citroën

Is jouw Citroën voorzien van de ConnectedCAM Citroën™ achter de binnenspiegel? Met één klik kun eenvoudig je een foto of video maken. Bij een ongeval wordt automatisch alles wat in de periode tussen 30 seconden vóór de aanrijding en 1 minuut na de aanrijding is gefilmd, opgeslagen. Deze beelden kunnen van pas komen bij de afwikkeling van de schade door de verzekeraar.

Er is ook een digitale handleiding die stap-voor-stap uitlegt hoe u de ConnectedCAM app kunt installeren.

De ConnectedCAM App is gratis te downloaden in de Apple App Store of de Google Play Store.

Citroën ConnectedCAM

Maak een werkplaatsafspraak