Citroën Navigatie Update

Citroën Navigatie Update

Overal Up-to-date

Navigatie update Citroën

Citroën Navigatie update

Overal up-to-date

CITROËN NAVIGATIE UPDATE

ALTIJD DE NIEUWSTE KAART VOOR JE CITROËN NAVIGATIESYSTEEM

Ben je voor jouw auto op zoek naar een Citroën Navigatie update? Wanneer je Citroën is voorzien van het ‘Connect Nav’ navigatiesysteem dan kun je gebruik maken van Citroën Mapcare. Met deze service heb je recht op 2 updates per jaar (indien beschikbaar). Deze navigatieupdates zijn gratis bij een onderhoudsbeurt uitgevoerd door Citroën dealer Van Beek. Bij Van Beek houden we je graag up-to-date en bieden daarom deze unieke service voor jou als Citroën rijder.

myCitroën Drive plus

Is je auto uitgerust met My Citroën Drive Plus, dan kun je over-the-air kaartupdates ontvangen voor je navigatiesysteem middels het Connect Plus abonnement.

Connect PLUS is de eerste 12 maanden gratis bij aanschaf van een nieuwe Citroën. Hierna kun je kiezen voor een maandelijks abbonement. Meld je nu aan in de Citroën Service store.

Citroën C4 Apple Carplay
citroën navigatie update kosten

NAVIGATIE-UPDATE ZINVOL?

Je vraagt je misschien af of het regelmatig updaten van jouw Citroën Navigatiesysteem wel nodig is om van A naar B te komen. Het wegennet verandert continu, niet alleen komen er nieuwe wegen bij, maar ook de verkeerssituatie kan veranderen. Zo is het handig om te weten als een voetgangersgebied in de stad is uitgebreid of een straat die alleen nog voor eenrichtingsverkeer is toegestaan.

Iedere Citroën kaartupdate bevat nieuwe wegen, omleidingen, knooppunten en afritten plus miljoenen andere wijzigingen. Onze kaartleverancier brengt het aantal wijzigingen nauwkeurig in kaart.

Lees meer over waarom Citroën kaartupdates zinvol zijn.

CITROËN MAPCARE

Alle modellen van Citroën die zijn voorzien van het Connect Nav-syteem met TomTom-kaartsoftware komen in aanmerking voor het Citroën Mapcare programma. Met Mapcare heb je recht op maximaal 2 kaartupdates per jaar (indien beschikbaar). Deze navigatiekaart updates zijn gratis bij een onderhoudsbeurt bij Citroën Van Beek. Handig, omdat je auto dan toch al in onze werkplaats staat. Houd er rekening mee dat het updaten zo`n 2 uur in beslag neemt.

Indien de kaartupdate niet gecombineerd kan worden met onderhoud dan bedragen de installatiekosten 29 euro incl btw.

Maak direct een afspraak en ga up-to-date op pad!

Citroën-Navigatieupdate

Navigatie update aanvragen

Aanhef
Privacybeleid(Vereist)
Hidden

OVERIGE MODELLEN

Heb je een Citroën-model met een ander type navigatie, bijvoorbeeld een systeem met CD of SD-kaart? Ook dan kunnen wij als Citroën-dealer in veel gevallen updates verzorgen. Informeer vrijblijvend bij Citroën Van Beek naar de meest recente kaartversie en de kosten voor deze update.

Navigatie handleiding

Meer halen uit je navigatiesysteem of weten hoe een bepaalde functie werkt? Van alle geïntegreerde Citroën navigatiesystemen is een handleiding beschikbaar. Deze gebruiksaanwijzing voor jouw Citroën kun je gemakkelijk downloaden via onze Citroën instructieboekje servicepagina.

CONNECTED SERVICES

Is je Citroën voorzien van een ‘Connect Nav’ of ‘MyDrive’ navigatiesysteem? Meld je aan voor 12 maanden gratis Connected Services. Met Citroën Connected Services ontvang je o.a. real-time informatie over de verkeerssituatie, files, en flitsers. Na de proefperiode kun je kiezen voor een maandelijks abonnement.

Maak een werkplaatsafspraak