Over Citroën Van Beek

Wij zijn van Beek

En weten echt álles over Citroën

Wij zijn Van Beek

Wij zijn van Beek

En weten echt álles over Citroën

Wij weten echt álles over Citroën. Met ruim 55 jaar ervaring als officieel Citroën dealer kennen wij deze auto’s als geen ander. Wij zijn trots dit internationale automerk te voeren. Citroën is een merk van deze tijd, heeft een uitgebreid modellengamma en zij toont al lef en creativiteit sinds 1919. Bij Van Beek zijn we open en transparant, ook houden wij ons altijd aan de afspraken. Alles draait bij ons om een tevreden klant. Daar komen wij ’s morgens ons bed voor uit. Niet voor niets zijn wij al jaren op rij uitgeroepen tot de beste Citroën dealer van Nederland! Dit dankzij onze zeer tevreden klanten. Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte Citroën? Bezoek dan één van onze vier vestigingen in de regio West-Brabant en Zeeland: Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom of Vlissingen.

Daarom kiezen klanten voor ons

Wij nemen de tijd voor onze klanten

Alles draait om jou als klant

Met welke vraag je ook bij ons binnenstapt, we gaan er rustig voor zitten en nemen graag de tijd om je te helpen. Die taak nemen wij zeer serieus, wat vaak resulteert in klanten die nog jarenlang over de vloer komen. En niet alleen voor de heerlijke koffie.

 
Liefde voor het vak

Al drie generaties passie voor Citroën

Binnen familiebedrijf Van Beek werken ruim 80 mensen met bijzonder veel passie en liefde voor het vak. En dat merken onze klanten aan alles. De hartelijke glimlach bij binnenkomst – en de vakkundige adviezen en beloftes die wij dagelijks waarmaken. Van Beek is een solide bedrijf dat ook in de moeilijke jaren fier overeind bleef en zelfs verder uitbreidde.

 
Duidelijkheid over kosten

Altijd vooraf een prijsopgave

Bij ons geldt ‘afspraak = afspraak’, daar zijn wij heel strikt in. Wij laten altijd, maar dan ook altijd, vooraf weten wat je gaat betalen. Af en toe komen wij toch onverwachte zaken tegen, maar dan overleggen wij altijd eerst met jou. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

 
Altijd goed uitgevoerde reparaties

Ervaren monteurs kennen jouw auto vanbinnen en vanbuiten

Bij Van Beek kun je altijd rekenen op kwaliteit en vakmanschap. Als officieel Citroën dealer werken wij volgens de officiële normen van Citroën. Ook werken we uitsluitend met originele onderdelen. Dat geeft jou de garantie dat jouw auto volledig voldoet aan de hoge veiligheids- en kwaliteitseisen die Citroën stelt.

 
Schade snel hersteld

Complete ontzorging bij autoschade

Het kan de beste overkomen. Wij doen er alles aan om jouw dag weer snel goed te maken. Alle rompslomp met de verzekering laat je met een gerust hart aan ons over. Wij beloven dat wij je binnen no-time bellen dat jouw Citroën weer hersteld is. Alsof er niets gebeurd is.

 
Altijd vervangend vervoer

Zo kun je gelijk weer op pad

Niets is zo lastig als zonder je vertrouwde Citroën te zitten. Breng je jouw auto bij ons in onderhoud? Wij bieden ruimschootse opties om weer snel op pad te zijn. Denk aan vervangend vervoer, een gratis leenfiets of één van onze medewerkers die je met alle plezier even thuisbrengt. Blijf je liever wachten? Wij hebben gratis WiFi. Lees je liever de krant? Ook die ligt klaar! Neem gerust een kopje koffie of thee.

 
Voordelig door slimme en grote inkoop

Scherpe prijzen zijn bij ons standaard

Van Beek is de grootste dealerorganisatie van Nederland die gespecialiseerd is in Citroën. Door het volume op één merk kopen wij onze auto’s, originele onderdelen en toebehoren scherp in. Het voordeel? Dat berekenen we uiteraard aan jou door! Een ander voordeel van groot zijn, is onze uitgebreide wagenpark. Wil je proefrijden? Wij doen er alles aan een proefrit in het door jou gewenste model en uitvoering mogelijk te maken.

 
Bij pech direct weer op weg

Voor iedereen die een Citroën bij ons in onderhoud heeft

Sta je met pech in Nederland, dan ben je zo weer op weg met de gratis pechhulpservice Assistance bij Onderhoud. Tijdens het jaarlijkse onderhoud krijg je gratis 12 maanden pechhulpservice van de ANWB. Optioneel kun je ook uitbreiden naar Europa-dekking. Wij informeren je graag over deze uitgebreide service, exclusief voor Citroën-rijders.

 

Reviews Citroën van Beek

Mos

4 maanden geleden

Top!

Ik heb afgelopen week mijn eerste Citroën geleased. Mijn ervaring met Wouter en Jeff was geweldig. Alles verliep vlekkeloos vanaf de aanvraag tot de aflevering. Ik kan de after-sales service alleen maar als uitstekend beschrijven!

Ga zo door!

Jope

5 maanden geleden

Heel fijn geholpen, luisteren wat je wilt en niet wilt en helpen je zoeken.
Nieuwe auto gekocht onze ingeleverd en nette prijzen.
Chapeau 😄

Van Beek Autogroep

Bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen en alle tips zijn altijd welkom. Tot de volgende keer

Xiomar Prince

10 maanden geleden

Deze dealer heeft klantenservice hoog in het vaandel staan. We hadden een paar offertes opgevraagd bij verschillende dealers. Maar door de servicegerichtheid van Patrick, zijn we een uur gaan rijden voor deze dealer. Complimenten en zeker een aanrader.

Ruim 55 jaar ervaring als Citroën dealer