Citroen-dealer-Van-Beek-Breda

Van Beek Breda

Van Beek Breda

Spinveld 74, 4815 HT Breda

Citroen-Van-Beek-Breda

Van Beek Breda

Van Beek Breda

Spinveld 74, 4815 HT Breda

Citroen-Van-Beek-Breda

Van Beek Breda

Van Beek Breda

Spinveld 74, 4815 HT Breda

Over Van Beek Breda

Van Beek Breda is de officiële Citroën dealer voor Breda, Etten-Leur, Oosterhout en omliggende gemeenten zoals Drimmelen, Gilze, Rijen, Geertruidenberg, Dongen en Moerdijk.
Centraal gelegen aan Spinveld 74 op bedrijventerrein Emer-Zuid. Op een steenworp afstand van het Rat Verlegh-stadion in Breda.

Ook vind je op deze locatie Eurorepar Car Service Breda, Eurorepar Car Service is een multimerkennetwerk voor onderhoud en reparatie aan alle automerken.

T. 076-5222371
E. breda@citroenvanbeek.nl

Laat een bericht achter

Openingstijden

Onze medewerkers

Loading …

Voel je thuis bij Van beek

Een kleine impressie van onze vestiging in Breda.

nieuw en gebruikte Citroën modellen

Wij weten echt álles over jouw Citroën. Bij Van Beek, erkend Citroën-dealer Breda, ben je aan het juiste adres voor het kopen van een Nieuwe Citroën of Citroën Occasion. Oriënteer gerust online of kom langs in onze showroom in Breda. In onze showroom vind je de nieuwste modellen en occasions. Wij vertellen je er graag alles over.

Citroën onderhoud breda

Ook bieden wij onderhoud en reparatie voor jouw Citroën. Bij Van Beek Breda kun je altijd rekenen op kwaliteit en vakmanschap. Onze ervaren monteurs kennen jouw auto vanbinnen en vanbuiten. Wij werken uitsluitend met originele Citroën onderdelen en volgens de officiële normen van onze fabrikant. 

Kom eens langs

Kom eens langs

Reviews van Beek breda

Citroën Van Beek Breda is al jaren op rij uitgeroepen tot de beste Citroën dealer van Nederland. Dit komt onder andere door onze hoge klanttevredenheidsscore. Benieuwd wat klanten over ons zeggen?

Carla Keuren

1 jaar geleden

Een professionele dealer met heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Een ruime showroom en voldoende aanbod van goedgeprijsde occasions en nieuwe auto’s.

Dynazap

5 maanden geleden

Prima dealer! Aardige gasten en nemen de tijd voor je bij het afleveren van een nieuwe auto.

Van Beek Autogroep

Goed om te horen! Bedankt voor de fijne review en heel veel rijplezier met je nieuwe Citroën ë-C4!⚡️

Marcel Reukers

1 jaar geleden

Erg fijne aflevering van onze nieuwe citroen. Raymond heeft ons tijdens de gehele aankoop uitstekend geadviseerd en geholpen