Private Lease Citroën Van Beek

Citroën private lease

Zonder investeren zorgeloos genieten

Citroen Private Lease

Citroën private lease

Zonder investeren zorgeloos genieten

Citroen Private Lease

Citroën private lease

Zonder investeren zorgeloos genieten

citroën Private lease

Rijden in een splinternieuwe Citroën? Citroën Private Lease is speciaal ontwikkeld voor particulieren. Je kunt het zien als een vorm van huren. Citroën blijft eigenaar van de auto en jij gebruikt de auto. Tegen een vast en voordelig maandbedrag. Je hoeft jezelf nergens zorgen over te maken. Heeft de auto een onderhoudsbeurt nodig? Of nieuwe banden? Dat is allemaal bij het maandbedrag inbegrepen. Aan het einde van de looptijd lever je de auto in en stap je gewoon weer in een nieuwe auto. Je hoeft jezelf niet druk te maken over restwaarde en doorverkoop.

Ontdek onze Private Lease modellen

Voor welk model ga jij?

Citroen C3

CITROËN C3

Private lease vanaf € 345

Nieuwe Citroen C3

Nieuwe C3

Private lease vanaf € 385

Citroën C3 Aircross

c3 aircross

Private lease vanaf € 449

Citroen C4

CITROËN C4

Private lease vanaf € 490

Citroen C4 X

CITROËN C4 X

Private lease vanaf € 554

Citroen C5 Aircross

c5 aircross

Private lease vanaf € 699

Citroen C5 X

CITROËN C5 X

Private lease vanaf € 789

5 zekerheden van Citroën Private Lease

Citroën Private Lease

Je betaalt alleen nog de brandstof

Private Lease Citroën

Stel jouw eigen Citroën samen

Private Lease Citroën

Gratis onderhoud bij de lokale dealer

Citroën Private Lease voorraad

Alles online regelen

Citroën Private lease flex premium

Keurmerk Private Lease

Wat is private lease?

Rijden in een splinternieuwe Citroën? Citroën Private Lease is speciaal ontwikkeld voor particulieren. Je kunt het zien als een vorm van huren. Citroën blijft eigenaar van de auto en jij gebruikt de auto tegen een vast en voordelig maandbedrag. Je hoeft jezelf nergens zorgen over te maken.

Heeft de auto een onderhoudsbeurt nodig? Of nieuwe banden? Dat is allemaal all-in. Aan het einde van de looptijd lever je de auto in en stap je gewoon weer in een nieuwe auto. Je hoeft jezelf niet druk te maken over restwaarde en doorverkoop.

WAAROM CITROËN PRIVATE LEASE?

 • Citroën Private Lease wordt aangeboden door Citroën Lease, de financieringsmaatschappij van Citroën. Wij kennen jouw auto als geen ander, zo komen wij tot onze scherpe tarieven.
 • Wij maken deel uit van Stellantis Financial Services Nederland. Wereldwijd hebben zij meer dan een miljoen contracten in portefeuille.
 • Stel bij ons exact de door jou gewenste Citroën samen. Wij verplichten je niet tot een keuze uit een beperkt aantal uitvoeringen en kleuren
 • Onderhoud en reparatie gewoon bij Citroën van Beek.
 • In tegenstelling tot sommige aanbieders zijn al onze Private Lease aanbiedingen inclusief het Keurmerk Private Lease. Lees meer over het keurmerk.

STANDAARD INBEGREPEN

Een veelgehoorde vraag is wat je precies krijgt bij Private Lease. Eigenlijk is het makkelijker uit te leggen wat er níét onder valt. Dat zijn namelijk logische zaken: brandstof, boetes en bijvoorbeeld het wassen van de auto.

PRIVATE LEASE CITROËN IS INCLUSIEF
 • Reparatie en onderhoud
 • 24-uurs pechhulp met Citroën Assistance, ook in het buitenland
 • Vervangend vervoer na 72 uur
 • Allriskverzekering
 • Wegenbelasting
 • Afschrijving en rente
 • Afleveringskosten
 • Banden (winterbanden optioneel)
 • Overlijdensrisicodekking
OPTIONEEL AF TE SLUITEN
 • Vervangend vervoer binnen 72 uur
 • Winterbanden
 • Persoonlijke ongevallenverzekering
 • Schadeverzekering inzittenden

CONTRACT EN MEER

Citroën Lease staat voor heldere afspraken, geen aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Je bepaalt zelf de looptijd van het contract, namelijk 24, 36 of 48 maanden. Ook bepaal je zelf hoeveel kilometers je rijdt. Je kunt kiezen uit een jaarkilometrage tot maximaal 45.000 per jaar.

14 DAGEN BEDENKTIJD

Wij vinden het belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt voor de aanschaf van een nieuwe auto. Kies je voor Private Lease, dan heb je op basis van het consumentenrecht 14 dagen bedenktijd. Wel zo prettig om te weten!

LEASE VOOR BEDRIJVEN

Citroën Private Lease is speciaal bedoeld voor particulieren. Zoek je een oplossing voor medewerkers of voor je eigen bedrijf? Kijk dan eens op de pagina Citroën Business Finance. Of neem contact op met zakelijk accountmanager Wendy Payens. Zij is te bereiken op 06 57 84 03 90.

Meest gestelde vragen

Heb je nog vragen? Zie hier de meestgestelde vragen op een rij. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij, neem gerust contact met ons op. Liever face-to-face? Kom dan langs bij één van onze vestigingen.

Welke documenten moet ik aanleveren voor een aanvraag?

Voor de Private Lease aanvraag moet u de volgende documenten naar de leasemaatschappij uploaden:
– Kopie legitimatie
– Kopie loonstrook/pensioenoverzicht
– Afschrift van woonlasten (huur/hypotheek)

Wanneer je niet in loondienst bent maar een eigen onderneming hebt dan volstaat de aangifte inkomsten belasting van het laatste boekjaar.

Wat is er niet inbegrepen bij Private lease?

Private Lease betekent zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand. Slechts een aantal logische zaken dien je zelf te betalen zoals: brandstof/stroomkosten, verkeersboetes, (tol)kosten en het wassen van de auto. De rest zit allemaal in het maandelijkse leasebedrag

Is er een leeftijdsgrens voor Private lease?

Ja, dit product is bedoeld voor mensen vanaf 18 jaar tot en met 80 jaar op het moment van afsluiten van het contract, en die in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.