Citroën Garantie

Garantie & Verzekering

Onze mensen staan voor je klaar.

Citroën Fabrieksgarantie

Garantie & Verzekering

Onze mensen staan voor je klaar.

Garantie Citroën

Citroën biedt een divers pakket aan garanties. Naast de standaard Citroën fabrieksgarantie, biedt ons merk ook de Verlengde garantie Citroën verzekering: MyCitroën FreeDrive, zodat je nog langer onbezorgd kunt genieten van jouw Citroën. En met de pechhulp van Citroën Assistance ontvang je 24 uur per dag, 7 dagen bij week, hulp bij pech onderweg.

Citroën Fabrieksgarantie

Na aankoop van een nieuwe Citroën profiteer je van 2 jaar commerciële garantie zonder kilometerbeperking. Bij hybride of elektrische modellen heb je 8 jaar of 160.000 kilometer garantie op het accupakket. Reparatie of vervanging van een defect onderdeel als gevolg van een product- en/of fabricagefout is kosteloos. Bovendien profiteer je van de (pech)hulpverlening van Citroën Assistance. Tijdens de garantie periode kun je de garantie verlengen met MyCITROËN FreeDrive.

Uitgezonderd slijtageonderdelen (bijv. remblokken)

Garantie-Citroën
Citroën Lakgarantie

Citroën lakgarantie

De lakgarantie dekt eventuele problemen met de lak of de vernis als gevolg van een product- en/of fabricagefout. Eventueel aangetaste delen worden geheel gratis gerepareerd. Bij zowel personen- als een bedrijfsauto profiteer je 2 jaar van deze garantie.

Citroën CARROSSERIEGARANTIE

De carrosseriegarantie dekt eventuele problemen die ontstaan als gevolg van doorroesten van binnenuit. Je auto wordt gratis gerepareerd, of de door corrosie aangetaste delen worden gratis vervangen. De looptijd van deze garantie is maar liefst 12 jaar bij personenauto’s en 5 jaar bij bedrijfswagens.

Citroën carrosseriegarantie

Het uitgebreide garantiepakket van Citroën bestaat uit: 2 jaar volledige commerciële garantie met Citroën Assistance, 2 jaar lakgarantie, 12 jaar carrosseriegarantie (5 jaar bij bedrijfswagens).

Citroën VERLENGDE GARANTIE

Met MyCITROËN FreeDrive kun je de standaard fabrieksgarantie verlengen tot drie, vier of vijf jaar. Citroën Van Beek als Erkend Reparateur verhelpt dan gratis en vakkundig alle elektrische, hydraulische of mechanische problemen die onder de dekking vallen.

Citroën Freedrive verlengde garantie

MyCitroën freedrive

Met Citroën FreeDrive geeft je de zekerheid met garantie tot 5 jaar. Met het afsluiten van deze verlengde garantieverzekering profiteer je ook van de uitgebreide pechhulpverlening in bijna heel Europa met Citroën Assistance. MyCITROËN FreeDrive is aan te passen op je persoonlijke situatie. Naast de keuze voor de looptijd en het aantal kilometers, kun je het contract uitbreiden met: jaarlijks onderhoud, vervanging van slijtagedelen, aircochecks en een Citroën bandencontract.

Je kunt deze verlengde garantieverzekering direct afsluiten bij aanschaf van jouw nieuwe auto, maar ook gedurende de standaard garantieperiode van 24 maanden.

Citroën Autoverzekering

De Citroën Autoverzekering is een complete autoverzekering voor gebruikte en nieuwe auto’s, op maat gemaakt voor jou als Citroën-rijder én passend binnen ieders budget. Voor schadereparaties kun je rekenen op het complete netwerk van Citroën Erkend Reparateurs. Dat werkt snel en efficiënt. Hierdoor krijg je een compleet pakket tegen een scherpe premie.

Citroën verzekering

Met de Citroën Autoverzekering profiteer je altijd van:

  • Tot 5 jaar nieuwwaarderegeling of aanschafwaarderegeling
  • Voor alle leeftijden
  • Gratis vervangend vervoer bij reparatie*
  • Geen eigen risico (afhankelijk van gekozen dekking)
  • Herstel conform fabrieksinstructies met behoud van fabrieksgarantie
  • Gratis overstapservice
  • Optioneel af te sluiten: 24-uurs internationale pechhulp Vervangend vervoer na 72 uur is standaard inbegrepen
Citroën carrosseriegarantie

ontvang een offerte

Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen of een Citroën Autoverzekering afsluiten? Binnen een paar stappen is het geregeld!

Premievoorstel Verzekering

Aanhef(Vereist)
Postcode van de regelmatige bestuurder.
MM slash DD slash JJJJ
Geboortedatum van de regelmatige bestuurder.
Privé gebruik: U rijdt de auto voor privédoeleinden. Daaronder valt ook woon-werkverkeer. Zakelijk gebruik: U rijdt de auto ook/voornamelijk voor uw werk zoals voor het bezoeken van klanten, het vervoeren van bedrijfsgoederen enz. Probeer in te schatten wat de verhouding is tussen aantal kilometers dat u privé rijdt en het aantal kilometers zakelijk.
Uw schadevrije jaren staan op uw polisblad. Per schadevrij verzekeringsjaar bouwt u 1 schadevrij jaar op. Per schuldschade valt u gemiddeld 5 jaar terug in schadevrije jaren.
Privacybeleid(Vereist)
Hidden

Maak een werkplaatsafspraak