Citroën Schade

Citroën Schadeherstel

Onze mensen staan voor je klaar.

Citroën Schadeherstel

Citroën Schadeherstel

Onze mensen staan voor je klaar.

Citroën Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het gevolg: een deuk, een kras of een vouw in je auto. Laten we hopen dat autoschade jou niet treft. Mocht dat toch gebeuren, dan kun je altijd op Citroën Schadeherstel rekenen. Na je telefoontje komt onze hulp direct op gang. Zodra je auto bij ons binnen is (zo nodig regelen wij het wegslepen) zetten wij de schadetaxatie in gang en regelen wij eventueel vervangend vervoer. Doordat wij de afhandeling met de verzekeringmaatschappij voor je regelen kan er snel begonnen worden met de herstelwerkzaamheden.

Voordelen Citroën Schadeherstel

Citroën dealer Van Beek is voor schade- en glasherstel je vertrouwde aanspreekpunt. Bij je Citroën dealer ben je ervan verzekerd dat je schade nauweurig én met orginele onderdelen wordt hersteld.

  • Behoud van fabrieksgarantie
  • Deskundig schade- en glasherstel
  • Reparatie met originele Citroën-onderdelen
  • Altijd vervangend vervoer mogelijk
  • Samenwerking met alle verzekeringsmaatschappijen
  • Ruitsterretje wordt gerepareerd terwijl je wacht
Citroën Autoschadeherstel
Citroën van beek Schadeherstel

Vertrouwd, vakkundig & Snel

Van Beek werkt samen met de best gekwalificeerde schadeherstelbedrijven welke ruimschoots voldoen aan de eisen van alle verzekeringsmaatschappijen. Doordat er wordt gewerkt volgens de hoge kwaliteitsnormen van Citroën is ook de fabrieksgarantie gegarandeerd.

Doordat wij zelf de onderdelen rechtstreeks inkopen bij de fabriek is het belangrijk om te weten dat een reparatie via Van Beek Citroën schadeherstel beslist niet duurder is.

KLEINE krassen en PARKEERSCHADES?

Ook voor een kleine kras of parkeerschade kun je bij ons terecht. Met spot-repair kunnen wij plaatselijke schades verhelpen. De kosten hiervan zijn vaak erg laag, waardoor het wellicht aantrekkelijker is deze niet te claimen via je verzekering.

Klein deukje? Dan kunnen we deze vaak repareren met Restyle®. Dit is uitdeuken zonder spuiten. Zo herstellen we deukjes die kleiner zijn dan 2 à 3 centimeter.

schade-vanbeek
schade herstellen citroën

eenvoudig en snel schade melden

Heb je een kleine deuk, een kras of andere beschadiging aan jouw auto? Meld je schade gemakkelijk en snel met ons intakeformulier.

Na je melding nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis en vrijblijvende offerte voor herstel van de schade.

Citroën ruitschade

Een sterretje of barst in de ruit van je Citroën? Bij Van Beek kunnen we ruitschade vaak gratis herstellen (via uw verzekering). Lees meer over Citroën Ruitschade.

Schade melden

Aanhef
Privacybeleid(Vereist)
Hidden

Maak een werkplaatsafspraak