Ontdek De Citroën bedrijfswagens

Voor welk model ga jij?

Loading …

specialist in bedrijfswagens

Citroën Van Beek is al ruim 55 jaar specialist in Citroën bedrijfswagens. Onze huidige range stamt af van een lange reeks Citroën-bedrijfswagens, die in 1928 begon met de C4 Fourgon. In 1950 introduceerde het merk de beroemde ‘besteleend’, de bedrijfswagenuitvoering van de al even iconische 2CV. In 1978 werd de besteleend opgevolgd door de Acadiane. Vervolgens werd in de jaren ‘80 het bestelwagenaanbod sterk gemoderniseerd met de Citroën C15 waarvan in 22 jaar 1,18 miljoen exemplaren zijn geproduceerd. Als officieel Citroën dealer kennen wij deze comfortabele bedrijfsauto’s als geen ander. Wij hebben vestigingen in Breda, RoosendaalBergen op Zoom en Vlissingen.

Citroën bedrijfswagen gamma

Maak kennis met onze bedrijfswagengamma bestaande uit de Citroën BerlingoJumpy en Jumper. Allen verkrijgbaar met verbrandingsmotor of 100% elektrisch. Wat zijn jouw wensen?

Citroën Bedrijfswagens

CITROËN bedrijfswagen bij jouw bedrijf?

Zoek je uitbreiding voor je zakelijke wagenpark en wil je weten wat Citroën Van Beek voor jou kan betekenen? Onze accountmanager komt graag bij jouw bedrijf langs!

Wendy Payens

Verkoop Zakelijke Markt

Van beek businesscenter

bedrijfswagen occasions

Naast nieuwe bedrijfsauto’s vind je bij Van Beek ook Citroën bedrijfswagen occasions. Oriënteer gerust online of kom langs in de showroom van één van onze vier vestigingen.

Onze gedreven en kundige adviseurs kunnen je alles vertellen over de bedrijfsauto’s van Citroën. Op basis van jouw wensen, eisen en budget bekijken zij welke bedrijfswagen van Citroën het beste bij je past.

Citroën Bedrijfswagen occasion
Citroën kipper

Maatwerk met op- en ombouw

Omdat elk bedrijf anders is, leveren we bij Citroën Van Beek graag het passende voertuig dat jouw werk aangenamer en makkelijker maakt. Of het nu gaat om een Citroën koelwagen, Jumper glasresteel wagen. bakwagen, rolstoelbus of een praktische kipper, wij bieden op- en ombouw van bedrijfswagens op maat.

Ook de levering tot een compleet ingericht mobiele werkplaats behoort tot de mogelijkheden.

Citroën elektrische bedrijfswagenS

Wanneer is het juiste moment voor de overstap naar elektrische bedrijfswagens? Veel ondernemers stellen zichzelf deze vraag.

Met alsmaar kortere oplaadtijden voor accu’s en snel verbeterende actieradius, is een elektrische bedrijfswagen steeds vaker een optie. Lees meer over elektrisch rijden en onze laadoplossingen.

Citroën Jumpy voorraad
Citroën Bedrijfswagen financiering

Kies de financiele oplossing die past

Ook onbezorgd rijden in een nieuwe Citroën bestelwagen voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor Citroën Business Finance.

Operational lease, Financial lease of medewerkerslease? Geen probleem! Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Bereken direct jouw leasebedrag.