Citroen-dealer-Van-Beek-Vlissingen

Van Beek vlissingen

Van Beek vlissingen

Marie Curieweg 25, 4389 WB Ritthem

Citroen-Van-Beek-Vlissingen

Van Beek vlissingen

Van Beek vlissingen

Marie Curieweg 25, 4389 WB Ritthem

Citroen-Van-Beek-Vlissingen

Van Beek Vlissingen

Van Beek Vlissingen

Marie Curieweg 25, 4389 WB Ritthem (Vlissingen)

Over Van Beek Vlissingen

Van Beek Vlissingen is de officiële Citroën dealer voor de Provincie Zeeland, voor de gemeentes Vlissingen, Middelburg, Goes en Veere. Ons pand is centraal gelegen langs de A58 tussen Middelburg en Vlissingen. Slechts een kwartiertje rijden van Goes, 25 minuten van Terneuzen en 40 minuten van Zierikzee.

Naast Citroën-dealer voor de Provincie Zeeland vind je op deze locatie ook Eurorepar Car Service Vlissingen, je kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie aan alle automerken.

T. 0118 – 62 99 55
E. vlissingen@citroenvanbeek.nl

Laat een bericht achter

Openingstijden

Onze medewerkers

Loading …

Voel je thuis bij Van beek

Een kleine impressie van onze vestiging in Vlissingen.

Citroën nieuw en gebruikt

Ben je op zoek naar een nieuwe of Citroën occasion of is je auto toe aan een onderhoudsbeurt of reparatie? Van Beek Vlissingen, Citroën dealer voor Vlissingen, Middelburg en Goes, is dé aangewezen Citroën-specialist om jou onbezorgd rijplezier te bieden. Oriënteer online of kom langs in onze showroom in Vlissingen.

Citroën onderhoud Vlissingen

Van Beek Vlissingen staat altijd voor je klaar om uw Citroën in topconditie te houden. Van het verversen van olie tot uitgebreide controles en reparaties. Wij werken uitsluitend met originele Citroën-onderdelen en volgens de officiële normen van Citroën. Niemand kent jouw auto beter dan onze gepassioneerde en gekwalificeerde monteurs.

Kom eens langs

Kom eens langs

Reviews van Beek vlissingen

Citroën Van Beek Vlissingen is al jaren op rij uitgeroepen tot de beste Citroën dealer van Nederland. Dit komt onder andere door onze hoge klanttevredenheidsscore. Benieuwd wat klanten over ons zeggen?

Jason

1 jaar geleden

Hele vriendelijke verkoper, echt attent en meedenkend (meneer Dubois), prachtige auto’s ook natuurlijk

Xiomar Prince

een jaar geleden

Deze dealer heeft klantenservice hoog in het vaandel staan. We hadden een paar offertes opgevraagd bij verschillende dealers. Maar door de servicegerichtheid van Patrick, zijn we een uur gaan rijden voor deze dealer. Complimenten en zeker een aanrader.

Van Beek Autogroep

Wat goed om te horen! Daar doen we het voor 🙂 Dank voor de mooie review en een hartelijke groet van Patrick en ons hele team!

Chris Kesting

5 jaar geleden

Wat goed geholpen. Ik was in Vlissingen voor mijn werk en moest terug naar Noord-Holland. Er was iets mis met mijn portier en ik kon er niet mee rijden. Ik werd direct geholpen en 10 minuten later reed ik weer. Super!