Onderhoud elektrische auto

elektrisch rijden

Wij vertellen je alles over elektrisch rijden

Elektrische auto specialist

elektrisch rijden

Wij vertellen je alles over elektrisch rijden

Elektrisch rijden

De Nederlandse overheid ziet net als wij de noodzaak en potentie van elektrisch rijden. In de toekomst, maar ook nu al. Elektrisch rijden vraagt om een nieuwe manier van autorijden. Wij vertellen je graag alles over de kosten, het opladen, de veiligheid en het rijden met een van onze volledig elektrische en hybride Citroën modellen.

Loading …

Elektrisch rijden citroën

Kies je voor een elektrische auto, dan kies je (milieu)bewust. Je kiest voor stil, schoon en zuinig rijden. Geen tankstations, motorlawaai en uitlaatgassen meer. Maar ook benzine tanken en het verversen van olie behoort tot het verleden.

Citroën van Beek heeft een steeds groter aanbod 100% elektrische en Plug-in hybride auto’s in het assortiment. Ontdek de vele voordelen van elektrisch rijden: bescheiden afmetingen, een korte oplaadtijd en een actieradius die groot genoeg is voor je dagelijkse ritten. Elektrisch rijden Citroën? Gewoon jouw vertrouwde Citroën, maar dan volledig elektrisch.

Elektrisch rijden Citroën

Hybride rijden

Naast de volledig elektrische Citroën modellen kun je ook kiezen voor een Citroën met hybride aandrijving. Met een hybride auto heb je het beste van twee werelden. Deze auto’s zijn niet alleen zuinig en milieuvriendelijk, maar ook nog eens verrassend krachtig. Vind hier alle informatie over hybride rijden.

Citroën Plug in Hybrid

Citroën Plug-in hybrid

De Plug-in Hybride modellen van Citroën en DS Automobiles combineren de duurzaamheid van een electromotor met de zekerheid van een verbrandingsmotor. Met onze plug-in modellen kun je tot 62 kilometer geruisloos en volledig elektrisch rijden. Rijd je verder en is het accupakket leeg? Dan neemt de PureTech-benzinemotor het over. Het opladen kan eenvoudig via een laadpaal thuis, onderweg of via het gewone stopcontact.

Citroën mild-hybrid

Wil je nog niet overstappen naar naar volledig elektrisch rijden? Onze Citroën Mild Hybrid modellen zijn een goed alternatief. De Hybrid 136 heeft een 136pk sterke PureTech benzinemotor gecombineerd met een 48v accu en een nieuwe zestraps ë-DCS6 automaat met dubbele koppeling en een geintegreerde elektromotor van 28pk.

Het brandstofverbruik is een stuk lager, terwijl je niets inlevert op prestaties. Ook hoeft de auto nooit opgeladen te worden via het stopcontact. Hoe het precies werkt? Wanneer je remt, laadt het 48-voltsysteem automatisch bij. Een lager brandstofverbruik, meer kracht en meer comfort.

Citroën Mild Hybrid

De voordelen van een elektrische auto op een rijtje

  • Kosten voor elektriciteit zijn lager dan brandstof
  • Elektrische auto’s hebben verschillende belastingvoordelen
  • Een elektrische auto is beter voor het milieu
  • De auto vergt minder onderhoud en het onderhoud is goedkoper dan een brandstofauto
  • Met een eigen laadpaal kan je jouw auto thuis opladen
  • Je kunt jouw auto opladen met zelf opgewekte stroom door middel van zonnepanelen
  • Een elektrische auto heeft meer rijcomfort