Citroen-dealer-Van-Beek-Roosendaal

Van Beek Roosendaal

Van Beek Roosendaal

Burgerhoutsestraat 194, 4702 BJ Roosendaal

Citroen-Van-Beek-Roosendaal

Van Beek Roosendaal

Van Beek Roosendaal

Burgerhoutsestraat 194, 4702 BJ Roosendaal

Citroen-Van-Beek-Roosendaal

Van Beek Roosendaal

Van Beek Roosendaal

Burgerhoutsestraat 194, 4702 BJ Roosendaal

Over Citroën Van Beek Roosendaal

Van Beek Roosendaal is de officiële Citroën dealer voor Roosendaal en omgeving. Gelegen aan de A58 op slechts 1,5 km loopafstand van het stadscentrum van Roosendaal. In de mooie showroom staan alle nieuwe Citroën-modellen gepresenteerd. Naast de plek voor aankoop van een nieuwe Citroën kun je bij ons terecht voor jong gebruikte Spoticar Occasions. Uiteraard ben je ook welkom voor onderhoud en service.

Ook vind je op deze locatie Eurorepar Car Service Roosendaal, Eurorepar Car Service is een multimerkennetwerk voor onderhoud en reparatie aan alle automerken.

T. 0165-55 26 88
E. roosendaal@citroenvanbeek.nl

Laat een bericht achter

Openingstijden

Onze medewerkers

Voel je thuis bij Van beek

Een kleine impressie van onze vestiging in Roosendaal.

Citroën nieuw en gebruikt

Kom langs in de showroom van Van Beek Roosendaal, Citroën dealer Roosendaal en omgeving. Wij presenteren de nieuwe modellen van CITROËN. Liever een gebruikte Citroën? Bekijk ons wisselende aanbod Spoticar occasions online en reserveer je proefrit.

Citroën onderhoud Roosendaal

Wie kan er beter jouw Citroën onderhouden dan de vakkundige en gekwalificeerde medewerkers van Van Beek Roosendaal? Wij kennen jouw auto vanbinnen en vanbuiten. Laat jouw auto door ons onderhouden en repareren en krijg dee allerbeste kwaliteit, de allerbeste zorg, de allerbeste afspraken én de allerbeste prijs. 

Kom eens langs

Kom eens langs

Reviews van Beek roosendaal

Citroën Van Beek Roosendaal is al jaren op rij uitgeroepen tot de beste Citroën dealer van Nederland. Dit komt onder andere door onze hoge klanttevredenheidsscore. Benieuwd wat klanten over ons zeggen?

Mos

4 maanden geleden

Top!

Ik heb afgelopen week mijn eerste Citroën geleased. Mijn ervaring met Wouter en Jeff was geweldig. Alles verliep vlekkeloos vanaf de aanvraag tot de aflevering. Ik kan de after-sales service alleen maar als uitstekend beschrijven!

Ga zo door!

Jope

5 maanden geleden

Heel fijn geholpen, luisteren wat je wilt en niet wilt en helpen je zoeken.
Nieuwe auto gekocht onze ingeleverd en nette prijzen.
Chapeau 😄

Van Beek Autogroep

Bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen en alle tips zijn altijd welkom. Tot de volgende keer

elly klapwijk

10 maanden geleden

Complimenten voor het geduld en de vriendelijkheid . Alle problemen werden voor ons opgelost .Wouter je bent een topper .Je baas mag blij zijn met zo’n topper in zijn team. Dank je wel