Over DS Breda

Wij zijn DS Store Breda

En weten echt álles over Citroën

Over DS Store Breda

Wij zijn DS Store Breda

En weten echt álles over DS Automobiles

Wij weten echt álles over DS. Als exclusief verkooppunt voor DS Automobiles in Zuidwest-Nederland kennen wij deze auto’s als geen ander. Wij zijn trots dit internationale automerk te voeren. DS Automobiles maakt van iedere reis een unieke ervaring. Ons merk kent zijn oorsprong in Parijs, de hoofdstad van luxe, design en waar elegantie een lifestyle is. Bij Van Beek zijn we open en transparant, ook houden wij ons altijd aan de afspraken. Alles draait bij ons om een tevreden klant. Daar komen wij ’s morgens ons bed voor uit. Niet voor niets zijn afgelopen jaren op rij uitgeroepen tot de beste DS dealer van Nederland! Dit dankzij onze zeer tevreden klanten. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte DS? DS Store Breda laat u graag de Franse kunst van het reizen ervaren.

Daarom kiezen klanten voor ons

Wij nemen de tijd voor onze klanten

Alles draait om u als klant

Met welke vraag u ook bij ons binnenstapt, we gaan er rustig voor zitten en nemen graag de tijd om u te helpen. Die taak nemen wij zeer serieus, wat vaak resulteert in klanten die nog jarenlang over de vloer komen. En niet alleen voor de heerlijke koffie.

 
Liefde voor het vak

Een eindeloze passie voor DS

Binnen familiebedrijf Van Beek werken ruim 80 mensen met bijzonder veel passie en liefde voor het vak. En dat merken onze klanten aan alles. De hartelijke glimlach bij binnenkomst – en de vakkundige adviezen en beloftes die wij dagelijks waarmaken. Wat ons betreft is dit de sleutel voor een jarenlange relatie.

 
Duidelijkheid over kosten

Altijd vooraf een prijsopgave

Bij ons geldt ‘afspraak = afspraak’, daar zijn wij heel strikt in. Wij laten altijd, maar dan ook altijd, vooraf weten wat u gaat betalen. Af en toe komen wij toch onverwachte zaken tegen, maar dan overleggen wij altijd eerst met u. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

 
Altijd goed uitgevoerde reparaties

Ervaren monteurs kennen w auto vanbinnen en vanbuiten

Bij Van Beek kunt u altijd rekenen op kwaliteit en vakmanschap. Als officieel DS dealer werken wij volgens de officiële normen van DS. Ook werken we uitsluitend met originele onderdelen. Dat geeft u de garantie dat uw auto volledig voldoet aan de hoge veiligheids- en kwaliteitseisen die DS stelt.

 
Schade snel hersteld

Complete ontzorging bij autoschade

Het kan de beste overkomen. Wij doen er alles aan om uw dag weer snel goed te maken. Alle rompslomp met de verzekering laat u met een gerust hart aan ons over. Wij beloven dat wij u binnen no-time bellen dat uw DS weer hersteld is. Alsof er niets gebeurd is.

 
Altijd vervangend vervoer

Zo kunt u gelijk weer op pad

Niets is zo lastig als zonder uw vertrouwde DS te zitten. Brengt u uw auto bij ons in onderhoud? Wij bieden ruimschootse opties om weer snel op pad te zijn. Denk aan vervangend vervoer, een gratis leenfiets of één van onze medewerkers die u met alle plezier even thuisbrengt. Blijft u liever wachten? Wij hebben gratis WiFi. Leest u liever de krant? Ook die ligt klaar! Neem gerust een kopje koffie of thee.

 
Voordelig door slimme en grote inkoop

Scherpe prijzen zijn bij ons standaard

Doordat wij als merkdealer de focus hebben op slechts twee merken ligt hier onze volledige focus en volume. Hierdoor kopen wij onze auto’s, originele onderdelen en toebehoren scherp in. Het voordeel? Dat berekenen we uiteraard aan u door! Een ander voordeel van gespecialiseerd zijn, is onze uitgebreide wagenpark. Wilt u proefrijden? Wij doen er alles aan een proefrit in het door u gewenste model en uitvoering mogelijk te maken.

 
Bij pech direct weer op weg

Voor iedereen die een DS bij ons in onderhoud heeft

Staat u met pech in Nederland, dan bent u zo weer op weg met de gratis pechhulpservice Assistance bij Onderhoud. Tijdens het jaarlijkse onderhoud krijgt u gratis 12 maanden pechhulpservice via de ANWB. Optioneel kun u ook uitbreiden naar Europa-dekking. Wij informeren u graag over deze uitgebreide service, exclusief voor DS-rijders.

 

Ruim 55 jaar een begrip als dealer in de regio