DS App

MyDS App

Altijd verbonden met uw DS

MyDS App

MyDS App

Altijd verbonden met uw DS

De MyDS app is een verzameling van services die elke bestuurder van een nieuwe of gebruikte DS kosteloos kan gebruiken. De smartphone-app MyDS geeft in één overzicht weergave alle gegevens van uw auto. Denk hierbij aan uw brandstofverbruik, onderhoudsschema en de handleiding van uw DS. Met MyDS kunt u ook een route plannen of de parkeerplek van uw auto terugvinden via de navigatiefunctie van uw smartphone. In geval van pech kunt u via de app ook direct contact opnemen met DS Assistance.

De MyDS App is gratis te downloaden in de Apple App Store of de Google Play Store.

MYDS APP

VOORVERWARMING OF KOELEN

Met de MyDS App kunt u op afstand het interieur van uw elektrische of hybride DS alvast voorverwarmen en de ruiten ontdooien in de winter. In de zomer kunt u met deze functie alvast de auto koelen. Wanneer u deze functie gebruikt tijdens het opladen wordt de actieradius geoptimaliseerd omdat de auto immers op temperatuur is voor vertrek.

MyDS app klimaatregeling
DS App Android

INZICHT IN ACTIERADIUS

Controleer in de app op afstand de actieradius van uw DS of de status van het opladen van het accupakket. Plan alvast een afspraak in onze werkplaats of plan je volgende route langs verschillende oplaadpunten en stuur deze met één klik naar je navigatiesysteem.

Ook is het mogelijk om de starttijd van het opladen te programmeren, om bijvoorbeeld te profiteren van het dalurentarief.

HOUD uw VERBRUIK & TRAJECTEN BIJ

Raadpleeg in één overzicht al uw afgelegde trajecten met de gemiddelde verbruikswaarden en vind de plaats waar uw DS geparkeerd staat gemakkelijk terug met de geolokalisatiefunctie ‘Find my car’.

DS Smartphone app

SCAN MYDS

Scan MyDS app

interactieve handleiding

Scan uw DS met de camera van uw smartphone en vind direct de informatie uit het instructieboekje die u nodig hebt!

Geen zin in dikke instructieboekjes? Probeer de gratis Scan MyDS app, een eenvoudige en intuïtieve smartphone app waarmee u een onderdeel van uw DS kunt scannen om het specifieke onderdeel uit het instructiehandleiding van uw DS te raadplegen.

De Scan MyDS App is gratis te downloaden in de Apple App Store of de Google Play Store.

Connectedcam DS

dashcam van DS

Is uw DS voorzien van de ConnectedCAM DS™ achter de binnenspiegel? Met één klik kunt u eenvoudig een foto of video maken. Bij een ongeval wordt automatisch alles wat in de periode tussen 30 seconden vóór de aanrijding en 1 minuut na de aanrijding is gefilmd, opgeslagen. Deze beelden kunnen van pas komen bij de afwikkeling van de schade door de verzekeraar.

Er is ook een digitale handleiding DS ConnectedCAM die uitlegt hoe u de app kunt installeren en gebruiken.

De DS ConnectedCAM App is gratis te downloaden in de Apple App Store of de Google Play Store.

Citroën ConnectedCAM

Maak een werkplaatsafspraak