DS Verzekering en Garantie

Garantie & Verzekering

Onze mensen staan voor u klaar.

DS Garantie en Verzekering

Garantie & Verzekering

Onze mensen staan voor u klaar.

Garantie DS Automobiles

DS Automobiles biedt een compleet pakket aan met DS service en garantie. Naast de standaard DS fabrieksgarantie, biedt DS Service ook de pechhulp van DS Assistance en ontvangt u 24 uur per dag, 7 dagen bij week hulp bij pech onderweg in heel Europa.

DS Fabrieksgarantie

Bij aankoop van een nieuwe DS profiteert u van 2 jaar commerciële garantie. Reparatie of vervanging van een defect onderdeel als gevolg van een product- en/of fabricagefout is kosteloos. Bovendien profiteert u van de hulpverlening van DS Assistance. Tijdens de garantieperiode kunt u de fabrieksgarantie verlengen tot 3, 4 of 5 jaar.

Uitgezonderd slijtageonderdelen (bijv. remblokken)

DS Fabrieksgarantie
DS lakgarantie

DS lakgarantie

De lakgarantie dekt eventuele problemen met de lak of de vernis als gevolg van een product- en/of fabricagefout. Eventueel aangetaste delen worden geheel gratis gerepareerd. Bij aanschaf van een nieuwe DS profiteert u 2 jaar van deze garantie.

DS Carrosseriegarantie

De carrosseriegarantie heeft een looptijd van maar liefst 12 jaar en dekt eventuele problemen die ontstaan als gevolg van doorroesten van binnenuit. Uw DS wordt kosteloos gerepareerd, of de door corrosie aangetaste delen worden gratis vervangen.

DS carosseriegarantie
Garantie Accupakket DS

Garantie accupakket DS

Ter aanvulling op de hierboven genoemde garanties biedt DS Automobiles een garantie van 8 jaar of 160.000km op het accupaket van uw elektrisceh of plug-in hybride DS.

DS VERLENGDE GARANTIE

Met DS Verlengde Garantie kun je de standaars fabrieksgarantie verlengen . De een verlengde garantieverzekering kunt u de standaard fabrieksgarantie verlengen tot drie, vier of vijf jaar.

DS Verlengde garantie

Met DS Verlengde Garantie heeft u de zekerheid met garantie tot 5 jaar. Het DS Servicepunt verhelpt dan vakkundig alle elektrische, hydraulische of mechanische problemen die onder de dekking vallen.  U kiest zelf de looptijd en het maximaal aantal kilometers, zodat het perfect aansluit op uw persoonlijke situatie.

U kunt deze verlengde garantieverzekering direct afsluiten bij aanschaf van uw nieuwe auto, maar ook gedurende de standaard garantieperiode van 24 maanden.

DS verlengde garantie

DS Autoverzekering

De DS Autoverzekering is een complete autoverzekering voor gebruikte en nieuwe DS-modellen, op maat gemaakt voor u als DS-rijder én passend binnen ieders budget. Voor schadereparaties kunt u rekenen op het complete netwerk van DS Erkend Reparateurs. Dat werkt snel en efficiënt. Hierdoor krijgt u een compleet pakket tegen een scherpe premie.

DS Autoverzekering

DS Autoverzekering

Met de DS Autoverzekering profiteert u altijd van:

  • Tot 5 jaar nieuwwaarderegeling of aanschafwaarderegeling
  • Voor alle leeftijden
  • Gratis vervangend vervoer bij reparatie*
  • Geen eigen risico (afhankelijk van gekozen dekking)
  • Herstel conform fabrieksinstructies met behoud van fabrieksgarantie
  • Gratis overstapservice
  • Optioneel af te sluiten: 24-uurs internationale pechhulp Vervangend vervoer na 72 uur is standaard inbegrepen

Ontvang een offerte

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of een DS Autoverzekering afsluiten? Binnen een paar stappen is het geregeld!

Premievoorstel Verzekering

Aanhef(Vereist)
Postcode van de regelmatige bestuurder.
MM slash DD slash JJJJ
Geboortedatum van de regelmatige bestuurder.
Privé gebruik: U rijdt de auto voor privédoeleinden. Daaronder valt ook woon-werkverkeer. Zakelijk gebruik: U rijdt de auto ook/voornamelijk voor uw werk zoals voor het bezoeken van klanten, het vervoeren van bedrijfsgoederen enz. Probeer in te schatten wat de verhouding is tussen aantal kilometers dat u privé rijdt en het aantal kilometers zakelijk.
Uw schadevrije jaren staan op uw polisblad. Per schadevrij verzekeringsjaar bouwt u 1 schadevrij jaar op. Per schuldschade valt u gemiddeld 5 jaar terug in schadevrije jaren.
Privacybeleid(Vereist)
Hidden

Maak een werkplaatsafspraak