DS Navigatieupdates

DS Navigatieupdates

Altijd de meest optimale route

DS Navigatie update

DS Navigatieupdates

Altijd de meest optimale route

DS Navigatie update

Altijd de meest recente kaartgegevens voor je DS navigatiesysteem

Bent u voor uw auto op zoek naar een DS Navigatie update? Wanneer uw DS is voorzien van het ‘Connect Nav’ navigatiesysteem dan kun je gebruik maken van DS Mapcare. Met deze service heeft u recht op 2 updates per jaar (indien beschikbaar). Deze navigatieupdates zijn kosteloos bij een onderhoudsbeurt uitgevoerd door DS Store Breda. Bij DS Van Beek houden we u graag up-to-date en bieden daarom deze unieke service voor u als DS rijder.

DS IRIS navigatieSysteem

Is uw auto uitgerust met het DS IRIS System, dan kunt u over-the-air kaartupdates ontvangen voor uw navigatiesysteem middels het Connect Plus abonnement.

Connect PLUS is de eerste 12 maanden gratis bij aanschaf van een nieuwe Citroën. Hierna kun je kiezen voor een maandelijks abbonement. Meld je nu aan in de DS Service store.

DS Kaartupdate navigatie
citroën navigatie update kosten

Updaten ds-navigatie zinvol?

U vraagt zich misschien af of het regelmatig updaten van uw DS Navigatiesysteem wel nodig is om van A naar B te komen. Het wegennet verandert continu, niet alleen komen er nieuwe wegen bij, maar ook de verkeerssituatie kan veranderen. Zo is het handig om te weten als een voetgangersgebied in de stad is uitgebreid of een straat die alleen nog voor eenrichtingsverkeer is toegestaan.

Iedere DS kaartupdate bevat nieuwe wegen, omleidingen, knooppunten en afritten plus miljoenen andere wijzigingen. Onze kaartleverancier brengt het aantal wijzigingen nauwkeurig in kaart.

DS Mapcare

Alle modellen van DS die zijn voorzien van het DS Connect Nav-syteem met TomTom-kaartsoftware komen in aanmerking voor het DS Mapcare programma. Met Mapcare heeft u recht op maximaal 2 kaartupdates per jaar (indien beschikbaar). Deze navigatiekaart updates zijn gratis bij een onderhoudsbeurt bij DS Store Breda. Handig, omdat uw auto dan toch al in onze werkplaats staat. Houd er rekening mee dat het updaten zo’n 2 uur in beslag neemt.

Indien de kaartupdate niet gecombineerd kan worden met onderhoud dan bedragen de installatiekosten 29 euro incl btw.

Maak direct een afspraak en ga up-to-date op pad!

DS Connect Nav updaten

Navigatie update aanvragen

Aanhef
Privacybeleid(Vereist)
Hidden

OVERIGE MODELLEN

Heeft u een DS-model met een ander type navigatie, bijvoorbeeld een systeem met CD of SD-kaart? Ook dan kunnen wij als DS-dealer in veel gevallen updates verzorgen. Informeer vrijblijvend bij DS Store Breda naar de meest recente kaartversie en de kosten voor deze update.

Navigatie handleiding

Meer halen uit je navigatiesysteem of weten hoe een bepaalde functie werkt? Van alle geïntegreerde DS navigatiesystemen is een handleiding beschikbaar. Deze gebruiksaanwijzing voor uw DS kunt u gemakkelijk downloaden via onze DS instructieboekje servicepagina.

CONNECTED SERVICES

Is uw DS voorzien van een ‘Connect Nav’ of ‘DS Iris’ navigatiesysteem? Meld u aan voor 12 maanden gratis Connected Services. Met DS Connected Services ontvangt u o.a. real-time info over de verkeerssituatie, files, en flitsers. Na de proefperiode zijn er diverse abonnementen.

Maak een werkplaatsafspraak