Private Lease DS

DS private lease

Rijden voor een vast bedrag per maand

DS Private Lease

DS private lease

Rijden voor een vast bedrag per maand

DS Private Lease

DS private lease

Rijden voor een vast bedrag per maand

DS Private lease

Kies nu de DS die bij u past en maak het rijden zo zorgeloos mogelijk met DS Private Lease. U rijdt weg in een nieuwe DS tegen een vast en voordelig maandtarief. DS Store Breda regelt alles voor u, van het afsluiten tot aan het einde van uw contract. Met DS Private Lease bepaalt u zelf de looptijd van het contract (24, 36 of 48 maanden) en de kilometers die u jaarlijks gaat rijden, tot een maximum van 50.000 kilometer per jaar. Heeft uw DS nieuwe banden nodig of een onderhoudsbeurt? Dat zit allemaal all-in verwerkt in uw maandtarief. Aan het einde van het contract stapt u gewoon zonder zorgen over in een nieuwe auto zonder grote investering én u loopt geen risico wat betreft de restwaarde.

Zelf uw gewenste DS Samenstellen

Uit het gamma van DS Private Lease kiest u precies de auto die bij u past. Voor welk model gaat u?

DS 3

DS 3

Private lease vanaf € 549

DS 4

DS 4

Private lease vanaf € 648

DS 7

DS 7

Private lease vanaf € 779

DS 9

DS 9

Private lease vanaf € 1.023

De 5 zekerheden van DS Private Lease

ds-private-lease

U betaalt alleen nog de brandstof

private-lease-ds

Stel uw eigen DS samen zoals u wilt

ds-automobiles-private-lease

Gratis onderhoud bij de lokale dealer

citroen-ds-private-lease

Alles online regelen

Citroën Private lease flex premium

Keurmerk Private Lease

Wat is private lease?

Met DS Private Lease rijdt u voor een vast maandbedrag in een nieuwe DS. Private Lease is speciaal ontwikkeld voor de particuliere rijder. Eigenlijk is Private Lease een vorm van huren, waarbij DS eigenaar blijft van de auto en u hem gebruikt tegen een vast en voordelig maandbedrag. U hoeft zich nergens zorgen over te maken.

All risk verzekering? Wegenbelasting? Onderhoud? Dat zit allemaal all-in. Aan het einde van de looptijd levert u de auto in en stapt u gewoon weer in een nieuwe auto. U hoeft zich niet druk te maken over restwaarde en doorverkoop.

WAAROM DS PRIVATE LEASE?

 • DS Private Lease wordt aangeboden door DS Automobiles Lease, de financieringsmaatschappij van DS. Wij kennen uw auto als geen ander, zo komen wij tot onze scherpe tarieven.
 • Wij maken deel uit van Stellantis Financial Services Nederland. Wereldwijd hebben zij meer dan een miljoen contracten in portefeuille.
 • Stel bij ons exact de door u gewenste DS samen. Wij verplichten u niet tot een keuze uit een beperkt aantal uitvoeringen en kleuren
 • Onderhoud en reparatie gewoon bij DS Store Breda.
 • In tegenstelling tot sommige aanbieders zijn al onze Private Lease aanbiedingen inclusief het Keurmerk Private Lease. Lees meer over het keurmerk.

STANDAARD INBEGREPEN

Een veelgehoorde vraag is wat je precies krijgt bij Private Lease. Eigenlijk is het makkelijker uit te leggen wat er níét onder valt. Dat zijn namelijk logische zaken: brandstof, boetes en bijvoorbeeld het wassen van de auto.

PRIVATE LEASE DS IS INCLUSIEF
 • Reparatie en onderhoud
 • 24-uurs pechhulp, ook in het buitenland
 • Vervangend vervoer na 72 uur
 • Allriskverzekering
 • Wegenbelasting
 • Afschrijving en rente
 • Afleveringskosten
 • Banden (winterbanden optioneel)
 • Overlijdensrisicodekking
OPTIONEEL AF TE SLUITEN
 • Vervangend vervoer binnen 72 uur (vervangend vervoer na 72 uur is inbegrepen)
 • Winterbanden
 • Persoonlijke ongevallenverzekering
 • Schadeverzekering inzittenden

CONTRACT EN MEER

DS Lease staat voor heldere afspraken, geen aanbetaling en geen verrassingen achteraf. U bepaalt zelf de looptijd van het contract, namelijk 24, 36, 48 of 60 maanden. Ook bepaalt u zelf hoeveel kilometers u rijdt. U kunt kiezen uit een jaarkilometrage tot maximaal 45.000 per jaar.

14 DAGEN BEDENKTIJD

Wij vinden het belangrijk dat u een weloverwogen keuze maakt voor de aanschaf van een nieuwe auto. Kiest u voor Private Lease, dan heeft u op basis van het consumentenrecht 14 dagen bedenktijd. Wel zo prettig om te weten!

LEASE VOOR BEDRIJVEN

DS Private Lease is speciaal bedoeld voor particulieren. Zoekt u een oplossing voor medewerkers of uw eigen bedrijf? Kijk dan eens op de pagina DS Business Finance. Of neem contact op met zakelijk accountmanager Wendy Payens. Zij is te bereiken op 06 57 84 03 90.

Meest gestelde vragen

Heeft u nog vragen? Zie hier de meestgestelde vragen op een rij. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, neem gerust contact met ons op. Liever face-to-face? Kom dan langs in onze DS Store.

Welke documenten moet ik aanleveren voor een aanvraag?

Voor de Private Lease aanvraag moet u de volgende documenten naar de leasemaatschappij uploaden:
– Kopie legitimatie
– Kopie loonstrook/pensioenoverzicht
– Afschrift van woonlasten (huur/hypotheek)

Wanneer u niet in loondienst bent maar een eigen onderneming heeft dan volstaat de aangifte inkomsten belasting van het laatste boekjaar.

Wat is er niet inbegrepen bij Private lease?

Private Lease betekent zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand. Slechts een aantal logische zaken dient u zelf te betalen zoals: brandstof/stroomkosten, verkeersboetes, (tol)kosten en het wassen van de auto. De rest zit allemaal in het maandelijkse leasebedrag

Is er een leeftijdsgrens voor Private lease?

Ja, dit product is bedoeld voor mensen vanaf 18 jaar tot en met 80 jaar op het moment van afsluiten van het contract, en die in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.