Citroën Schade

DS Schadeherstel

Onze mensen staan voor u klaar.

Citroën Schadeherstel

DS Schadeherstel

Onze mensen staan voor u klaar.

DS Schadeherstel

Deukjes of krassen, een ster in de voorruit of een defecte lamp? Laat uw DS Schadeherstel altijd repareren bij uw DS Erkend Reparateur. Zij kennen uw auto immers als geen ander. Dankzij de expertise van onze technici is uw DS snel weer zo goed als nieuw. Na uw schademelding bij DS Store Breda komt onze hulp direct op gang. Zodra uw auto bij ons is binnengebracht (indien de auto niet meer rijdbaar is kunnen wij het transport verzorgen) laten wij de schade taxeren en zetten desgewenst vervangend vervoer voor u in. Doordat wij zelf direct contact onderhouden met uw verzekeringsmaatschappij kunt u rekenen op een snel DS schadeherstel en afhandeling van de werkzaamheden. Ook verzorgen wij de financiële afwikkeling met uw verzekering.

Voordelen DS Schadeherstel

DS Store Breda is voor schade- en glasherstel uw vertrouwde aanspreekpunt. Bij uw DS Automobiles dealer ben je ervan verzekerd dat je schade nauweurig én met orginele onderdelen wordt hersteld.

  • Behoud van fabrieksgarantie
  • Deskundig schade- en glasherstel
  • Reparatie met originele DS-onderdelen
  • Altijd vervangend vervoer mogelijk
  • Samenwerking met alle verzekeringsmaatschappijen
  • Ruitsterretje wordt gerepareerd terwijl u wacht
Citroën van beek Schadeherstel
DS automobiles schade kosten

Vertrouwd, vakkundig & Snel

DS Store Breda werkt samen met de best gekwalificeerde schadeherstelbedrijven welke ruimschoots voldoen aan de eisen van alle verzekeringsmaatschappijen. Doordat er wordt gewerkt volgens de hoge kwaliteitsnormen van DS Automobiles is ook de fabrieksgarantie gegarandeerd.

Doordat wij zelf de onderdelen rechtstreeks inkopen bij de fabriek is het belangrijk om te weten dat een reparatie via Van Beek DS schadeherstel beslist niet duurder is.

KLEINE krassen en PARKEERSCHADES?

Ook voor een kleine kras of parkeerschade kun je bij ons terecht. Met spot-repair kunnen wij plaatselijke schades verhelpen. De kosten hiervan zijn vaak erg laag, waardoor het wellicht aantrekkelijker is deze niet te claimen via je verzekering.

Klein deukje? Dan kunnen we deze vaak repareren met Restyle®. Dit is uitdeuken zonder spuiten. Zo herstellen we deukjes die kleiner zijn dan 2 à 3 centimeter.

Van-Beek-autoschade-DS Automobiles
Schade herstellen DS

eenvoudig en snel schade melden

Heb je een kleine deuk, een kras of andere beschadiging aan jouw auto? Meld je schade gemakkelijk en snel met ons intakeformulier.

Na je melding nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis en vrijblijvende offerte voor herstel van de schade.

DS ruitschade

Een sterretje of barst in de ruit van uw DS? Bij DS Store Breda kunnen we ruitschade vaak kostenloos herstellen (via uw verzekering). Lees meer over DS Ruitschade.

Schade melden

Aanhef
Privacybeleid(Vereist)
Hidden

Maak een werkplaatsafspraak