DS autoruitschade

DS Autoruitschade

Onze mensen helpen u graag.

DS ruitschade

DS Autoruitschade

Onze mensen helpen u graag.

DS Ruitschade

De autoruiten van uw DS zijn een belangrijk onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Bij een beschadiging zoals een barst of een sterretje in de voorruit, buitenspiegels, zijruiten, achterruit of het panoramadak kun uvertrouwen op de expertise van DS Store Breda. De DS Ruitschade technici in onze werkplaats beoordelen eerst of de schade aan de ruit nog gerepareerd kan worden. Reparatie heeft uiteraard de voorkeur boven het vervangen van een ruit.

Waarom de DS-dealer bij ruitschade?

  • Reparatie van de ruit is meestal gratis via uw verzekering
  • Reparatie volgens fabrieksspecificatie, met originele onderdelen
  • Direct kalibratie van veiligheidssystemen bij ruitvervanging
  • Behoud van de (fabrieks)garantie
  • Wij verzorgen de afwikkeling met leasemaatschappij of verzekeraar
  • Vervangend vervoer tijdens reparatie of vervanging
Citroen-ruitschade
barst in ruit Citroën

DIRECT RUITSCHADE REPAREREN

De reparatie van de autoruit is in veel gevallen kosteloos via uw verzekering. Wij regelen de afhandeling hiervan met uw verzekeringmaatschappij. Lees meer over de dekking bij ruitschade.

Is de schade niet meer te herstellen, dan dient de autoruit te worden vervangen. Plan daarom direct een afspraak in bij DS Store Breda.

Tip: Voorkom een APK-herkeuring
Laat onze monteurs vóór de APK-keuring de ruit beoordelen en voorkom zo een eventuele herkeuring. Een scheur of een barst met uitlopers in de voorruit kan volgens de APK-voorschriften een reden zijn om de auto af te keuren.

DEALERGLASS

Dealerglass is een ruitschadeherstelformule voor merkdealers. Dealerglass zorgt dat u bij Van Beek als uw vertrouwde DS Automobiles Dealer terecht kunt voor ruitschadeherstel en regelt de afhandeling met de lease- of verzekeringsmaatschappij voor je.

Niemand kent uw DS tenslotte beter dan de experts van DS Automobiles, dus bent u verzekerd van vakkundig ruitschadeherstel volgens fabrieksvoorschrift en met originele onderdelen. Wel zo veilig.

Dealerglass Citroën

MEER lezen OVER…

Loading …

Maak een werkplaatsafspraak