DS automobiles servicepas

MyDS Card

Zekerheid en voordeel met de MyDS Card

DS CARD

MyDS Card

Zekerheid en voordeel met de MyDS Card

myDS card

Speciaal voor onze trouwe klanten is er de MyDS Card. Met deze pas, speciaal voor alle particuliere rijders die een DS in onderhoud hebben bij de DS Erkend Reparateur, profiteert u van veel zekerheid en voordeel. U betaald namelijk geen extra kosten meer voor tussentijdse checks, lampjes en meer!

De MyDS Card is zeer voordelig geprijsd, voor slechts € 39,95 per jaar profiteert u naast DS Assistance Pechhulp in Nederland van:

NL € 39,95 | EU € 79,95

MYDS CARD

Je profiteert met de MyDS Card van gratis:

  • Pechhulp in Nederland of Europa
  • APK-keuring
  • Bijvullen van motorolie, ruitenwisser- en koelvloeistof
  • Bandenreparatie
  • Voorruitreparatie (ster)
  • Vakantie-, winter- en tussencontrole
  • Lampjes vervangen
  • 10% korting op originele accessoires
MyDS Card

* Het tussentijds bijvullen van maximaal 2 liter motorolie, 1 liter koelvloeistof en 2 vullingen ruitenwisservloeistof per jaar.
** Uitgezonderd, xenon-, neon-, led-, dag- en interieurverlichting.

DS Pechhulp

DS Assistance PECHHULP

Als u het regulier onderhoud laat uitvoeren door een DS Erkend Reparateur, profiteert u van gratis DS Assistance Pechhulp NL-Basis. Dit is hulp bij pech in heel Nederland, inclusief service in uw eigen woonplaats.

Met de MyDS Card is DS Assistance in Nederland altijd inclusief. Deze dekking is gebaseerd op kenteken (u hoeft dus geen apart partner-abonnement af te sluiten bij meerdere bestuurders).

Bent u regelmatig in het buitenland? Kies dan voor de MyDS Card met EUR-Premium uitgebreide Europadekking voor slechts € 79,95 per jaar.

Meest gestelde vragen

Heb je nog vragen? Zie hier de meestgestelde vragen op een rij. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij, neem gerust contact met ons op.

Voor wie is de MyDS Card?

De MyDS Card kunt u uitsluitend aanvragen in combinatie met een onderhoudsbeurt bij uw DS Erkend Reparateur. Verder moet u natuurlijk in het bezit zijn van een DS. Dit is ongeacht de leeftijd van de auto. Auto’s geregistreerd op naam van een bedrijf of leasemaatschappij zijn uitgesloten van de kaart.

Is de MyDS card echt zo voordelig?

Ja, u ontvangt de MyCard met Pechhulp Nederland voor slechts € 39,95 per jaar. De MyDS Card met Pechhulp Europa kost € 79,95 per jaar.

MyCard ook voor andere merken?

Speciaal voor andere merken hebben we de Eurorepar Pechservicepas

Maak een werkplaatsafspraak