VAN BEEK CITROËN DEALER VOOR GOES

Met ingang van 1 januari 2022 is Autobedrijf van Fraassen als Citroën dealer in Goes gestopt. Het goede nieuws is dat alle medewerkers mee verhuizen naar Citroën Van Beek in Vlissingen. Van Beek als Citroën dealer voor Goes betekent een andere naam, maar alle vertrouwde gezichten blijven nog steeds met veel enthousiasme voor je klaarstaan op de nieuwe locatie.

VERTROUWDE GEZICHTEN AUTOBEDRIJF VAN FRAASSEN

vertrouwde citroën dealer

Je bent van harte welkom bij Citroën Van Beek Vlissingen waar je de vertrouwde gezichten van Autobedrijf Van Fraassen tegenkomt. Graag zetten wij de relatie op deze nieuwe locatie voort. Citroën Van Beek is een écht familiebedrijf, actief sinds 1931. Met ruim 55 jaar ervaring als officieel Citroën-dealer kennen wij je auto als geen ander. Bij Van Beek zijn we open en transparant en wij houden ons altijd aan de afspraken. Je vindt onze showroom en werkplaats direct aan de A58 tussen Middelburg en Vlissingen, prima bereikbaar vanuit Goes en heel de provincie Zeeland.

Citroën-Van-Beek-Vlissingen

Citroën Garage goes

Je zit bij ons goed voor een nieuwe of gebruikte Citroën, voor onderhoud, reparatie en alle andere services aan uw auto. Voor ex-Van Fraassen klanten uit Goes bieden wij in overleg gratis haal- en brengservice bij onderhoud. Omdat alle medewerkers van Van Fraasen zijn meeverhuisd, tref je bij ons bekende gezichten. Ons hele team staat graag voor je klaar!

GROOTSTE CITROËN OCCASIONAANBOD VAN ZEELAND

Woon je in Goes en zoek je een Citroën Occasion? Verspreid over vier vestigingen in Vlissingen, Bergen op Zoom, Roosendaal en Breda heeft Van Beek het grootste aanbod Citroën occasions van de provincie Zeeland. Met een voorraad van ruim 200 gebruikte auto’s kun je altijd de passende mobiliteitsoplossing vinden. Graag halen wij de gewenste Citroën occasion naar de dichtstbijzijnde Van Beek vestiging voor een vrijblijvende proefrit.

Citroën Dealer Goes