Ruitschade Citroën

Autoruitschade

Onze mensen helpen je graag

Citroën Ruitschade

Autoruitschade

Onze mensen helpen je graag

Citroën Ruitschade

De autoruiten van jouw Citroën zijn een belangrijk onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Bij een beschadiging zoals een barst of een sterretje in de voorruit, buitenspiegels, zijruiten, achterruit of het panoramadak kun je vertrouwen op de expertise van Citroën dealer Van Beek. De Citroën Ruitschade monteurs in onze werkplaats beoordelen eerst of de schade aan de ruit nog gerepareerd kan worden. Reparatie heeft uiteraard de voorkeur boven het vervangen van een ruit.

Waarom citroën bij ruitschade?

  • Reparatie van de ruit is meestal gratis via je verzekering
  • Reparatie volgens fabrieksspecificatie, met originele onderdelen
  • Direct kalibratie van veiligheidssystemen bij ruitvervanging
  • Behoud van de (fabrieks)garantie
  • Wij verzorgen de afwikkeling met leasemaatschappij of verzekeraar
  • Vervangend vervoer tijdens reparatie of vervanging
Citroen-ruitschade
barst in ruit Citroën

direct ruitschade repareren

De reparatie van de autoruit is in veel gevallen kosteloos via je verzekering. Wij regelen de afhandeling hiervan met je verzekeringmaatschappij. Lees meer over de dekking bij ruitschade.

Is de schade niet meer te herstellen, dan moet de autoruit worden vervangen. Plan daarom direct een afspraak in bij jouw dichtstbijzijnde Van Beek vestiging.

Tip: Voorkom een APK-herkeuring
Laat onze monteurs vóór de APK-keuring de ruit beoordelen en voorkom zo een eventuele herkeuring. Een scheur of een barst met uitlopers in de voorruit kan volgens de APK-voorschriften een reden zijn om de auto af te keuren.

Dealerglass

Dealerglass is een ruitschadeherstelformule voor merkdealers. Dealerglass zorgt dat je bij Van Beek als vertrouwde Citroën Dealer terecht kunt voor ruitschadeherstel en regelt de afhandeling met de lease- of verzekeringsmaatschappij voor je.

Niemand kent jouw Citroën tenslotte beter dan de experts van Citroën, dus bent je verzekerd van vakkundig ruitschadeherstel volgens fabrieksvoorschrift en met originele onderdelen. Wel zo veilig.

Dealerglass Citroën

LEES MEER OVER…

Loading …

Maak een werkplaatsafspraak